Paardenstal bouwen

Paardenstal bouwen

Bij Cavalo.nl begrijpen we dat uw paarden het allerbeste verdienen. Daarom denken we graag met u mee en stellen we samen met u de perfecte paardenstal samen. Bij ons staat het welzijn van uw dieren altijd voorop. We bieden veilige, robuuste stallen met een lange levensduur, zodat u en uw paarden jarenlang van uw paardenstal kunnen genieten. Naast standaard paardenboxen bieden we ook op maat gemaakte boxwanden, staldeuren en ramen van onze huisleverancier Großewinkelmann. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw paardenstal volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien voldoen al onze stallen aan de laatste eisen op het gebied van dierwelzijn, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw paarden in een gezonde en veilige omgeving leven.

Paardenboxen
Naast onze budgetvriendelijke standaard paardenboxen, leveren we de perfecte voorwanden en tussenwanden van de Duitse kwaliteits stallenfabrikant Großewinkelmann. Een gezonde leefsfeer en goed doordachte voorzieningen zijn elementair voor het menselijk welzijn. Voor een paardenstal is dat niet anders. Wij zorgen ervoor dat uw dier het comfort krijgt dat het nodig heeft. dat het nodig heeft. Veiligheid heeft absolute prioriteit voor uw paarden.
Voerhekken
Veiligheidsvoerhekken van Growi® zijn de perfecte oplossing voor het veilig voeren van paarden en ponies. Of u nu een opfokstal, groepstal of individuele paardenstal heeft, Growi® veiligheidsvoerhekken bieden de perfecte combinatie van veiligheid, aanpasbaarheid en arbeidsbesparing. Met de individuele aanpassingsmogelijkheden van deze veiligheidsvoerhekken kunt u de afstand tussen de voeropeningen aanpassen aan de grootte van het paard, waardoor het eten in een natuurlijke houding mogelijk wordt gemaakt. Dit zorgt voor een betere spijsvertering en gezondheid van uw paarden. Traditionele voerhekken kunnen gevaarlijk zijn voor paarden die hun hoofd of benen door een opening steken en zo de aangrenzende voederplaats draaien. Dit risico wordt geminimaliseerd door het gebruik van veiligheidsvoerhekken van Growi®. Deze sluiten een tussenruimte af en voorkomen zo letsel. Bovendien zorgen Growi® veiligheidsvoerhekken voor minder voerverlies vergeleken met individueel voeren in een box, wat resulteert in kostenbesparing. Dus waar wacht u nog op? Maak uw paarden en ponies blij met de veiligheidsvoerhekken van Growi® en geniet van de voordelen van veilig en gemakkelijk voeren!
Rubber stalmatten
De BELMONDO® rubberen stalmatten garanderen jarenlang comfort en veiligheid voor paard en ruiter: - verbeterde veiligheid - passende zachtheid ondersteunt het hoefmechanisme en beschermt pezen en gewrichten - warmte-isolerende werking - minder spierziekten, reuma en stijfheid - geluidsisolatie zorgt voor meer rust in de stal - minder stof door minder strooisel - perfecte puzzle-verbinding - stevig, gevulkaniseerd rubber neemt geen vloeistoffen op - goede hygiëne - de matten raken niet doorweekt en nemen geen bacteriën op
Weidetenten
De Growi ronde boog weidetent is een ideale flexibele schuilstal. De eenvoudig en robuust geconstrueerde weidetent kan u in enkele uren opzetten. De basis wordt gevormd door drie of meer panel-hekken waarop eenvoudig een sterke ronde dakconstructie wordt geplaatst. Growi weidetenten zijn eenvoudig te plaatsen kijk maar op de videohandleiding, waarin de plaatsing van een complete weidetent met 4 panels en achterwand wordt uitgelegd

Persoonlijk advies nodig?
Wij helpen u graag met een compleet advies voor de gehele inrichting van uw stal’
Cavalo voor paardenmensen door paardenmensen

  •   Stel uw vraag aan professionals

    Bel ons op 31 (0)113 306399 meer info

  • Uitgebreid assortiment

    voor de hobby- en professionele paardenhouder

  • Meer dan 10 jaar ervaring

    Wij hebben alles wat u nodig heeft!