Verwijderbaar windbreekgaas en spanpanelen

Door het windbreekgaas simpelweg te voorzien van een zoom in dik polyester band en sterke zeilogen kan u het winddoek met behulp van spanrubbers, bungee-ballen of haken aan uw constructie of spankabel bevestigen en zo nodig snel verwijderen.
Onze spanpanelen zijn speciaal voor open-front-stallen, kapschuren en stapmolens ontwikkeld. Het windbreekgaas is voorzien van opgenaaide spanbanden en spanratels met haken, waarmee het winddoek tussen de spantbenen opgespannen wordt.

Lees verder
10 artikel(en) gevonden in 'Verwijderbaar windbreekgaas en spanpanelen'

Van hoog naar laag sorteren
10 artikel(en) gevonden in 'Verwijderbaar windbreekgaas en spanpanelen'

Van hoog naar laag sorteren

Verwijderbaar windbreekgaas

Windbreekgaas wat u kunt verwijderen is ontzettend handig. Het gaas is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Bestel bijvoorbeeld zwart windbreekgaas, grijs windbreekgaas of grijs windbreekgaas in het formaat wat het beste bij uw stal past. Windbreekgaas is daarnaast perfect te gebruiken als windscherm voor op balkon, hekwerk of veranda. Het windbreekgaas uit deze collectie is voorzien van polyester band met zeilogen waardoor het gemakkelijk wordt om het windbreekgaas te verwijderen van muur, hek of kozijnen. 

Windbreekgaas voor stallen

Windbreekgaas is uitstekend geschikt voor het winddicht maken van stallen. Het windbreekgaas is luchtdoorlatend en zorgt ervoor dat de stal voldoende wordt geventileerd. Naast dat het winddicht is, is het windbreekgaas ook UV-gestabiliseerd en heeft hierdoor een positief effect op de gezondheid van paarden. Bevestig de winddoeken eenvoudig met spanelastieken of een schuifsysteem. Bekijk onze montagematerialen voor meer alternatieven.