Kruiwagens en karren

kruiwagens en karren
Welkom bij de transportcategorie van Cavalo! Hier vindt u een uitgebreide selectie van professionele voerwagens, kruiwagens, kiepkruiwagens, strowagens, pakkenwagens en kantelbakken voor gebruik in paardenstallen, erf en ook in de tuin. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd van de beste Europese topmerken, waaronder Growi, de Greef en Hummer. Onze kruiwagen en karren zijn niet alleen super degelijk, maar ook zeer ergonomisch en arbeidsbesparend. Hierdoor kunt u gemakkelijker en efficiënter werken en heeft u meer tijd over voor uw paarden. Zo zijn alle Growi kruiwagens en karren voorzien van stalen velgen, wat bijdraagt aan de stevigheid en duurzaamheid van de producten.
Kruiwagen vs kiepkruiwagen
Bij Cavalo vindt u zonder twijfel het grootste aanbod aan kruiwagens en kiepkruiwagens. Onze volumekruiwagens hebben een grote inhoud en zijn superhandig in gebruik dankzij de kiepbare bak. Met deze kruiwagens hoeft u de bak niet helemaal omhoog te tillen tot over het 'dode punt' om hem leeg te maken. In plaats daarvan kantelt u eenvoudigweg het frame tot op de grond, waarna u de bak vasthoudt en het frame weer naar achteren kantelt. ideaal niet alleen voor het uitmesten van stallen maar ook voor klusjes in de tuin. Onze kiepkruiwagens zijn niet alleen ergonomisch en gebruiksvriendelijk, maar zorgen er ook voor dat u uw rug spaart en het werk veel plezieriger wordt. Want bij Cavalo geloven we in het principe "gemak dient de mens". Of u nu een professionele paardenhouder bent of gewoon iemand die regelmatig in de tuin werkt, onze kruiwagens en kiepkruiwagens zijn de perfecte oplossing.
Voerwagens
Bij grote (paarden)bedrijven kom je vanouds het meest de voerwagen tegen. Hierbij laat men het voer vanuit de voersilo in de voerwagen lopen om vervolgens de paarden boxen langs te gaan en ieder paard zijn portie 'eenheids'voer te geven. Bij Cavalo bieden wij de Growi voerwagen aan, kan je echter voorzien van 1 of meer tussenschotten zodat je meerdere soorten voer, paardenbrok, merriebrok of muesli kunt meenemen. Hierdoor kan ieder paard in één keer zijn uitgebalanceerde rantsoen krijgen, terwijl je ook verzorgingsproducten, medicijnen of mineralen in het mineraalbakje kunt meenemen. Onze voerkarren kunnen worden afgesloten met een ongedierteproof 2 delig deksel, zodat het voer ook hierin bewaard kan worden. Zelf maken we gebruik van een 250 liter Growi voerwagen waar we drie soorten voer in doen. In ieder compartiment passen ongeveer drie zakken biks. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, onze voerwagens zijn perfect voor het geven van een gevarieerd rantsoen aan je paarden. En met de mogelijkheid om meerdere soorten voer in één keer te vervoeren, bespaar je ook nog eens tijd. Ontdek nu ons assortiment aan Growi voerwagens en maak het voeren van je paarden gemakkelijker en efficiënter!
UItmesten met een kantelbak
Als je dagelijks meer stallen moet uitmesten en gang naar de mestput wordt bij iedere volle kruiwagen langer is een kantelbak een perfecte oplossing. Onze kantelbakken of uitmestbakken zijn voorzien van twee grote luchtbanden en twee zware zwenkwielen waardoor de mestbakken uitstekend wendbaar zijn en goed met de hand van stal naar stal kunnen worden geduwd. Als de bak vol is koppelt u de kantelbak eenvoudig aan je minishovel of de voorlader van de tractor U heeft keuze uit vier formaten en 6 aansluitplaten voor de meest voorkomende merken mini-loader zoals Weidemann, Schäffer, Kramer-Allrad en een Euro-norm tractorvoorladerplaat. Voor de andere merken is een universele aansluitplaat beschikbaar waar u zelf de aansluiting voor uw loader of voorlader op kan lassen.

Persoonlijk advies nodig?
Wij helpen u graag met een compleet advies voor de gehele inrichting van uw stal’
Cavalo voor paardenmensen door paardenmensen

  •   Stel uw vraag aan professionals

    Bel ons op 31 (0)113 306399 meer info

  • Uitgebreid assortiment

    voor de hobby- en professionele paardenhouder

  • Meer dan 10 jaar ervaring

    Wij hebben alles wat u nodig heeft!