Schrikdraad en lint

Op Cavalo.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor een diervriendelijke en veilige schrikdraadafrastering. Niet alleen schrikdraad voor paarden en ponies, maar ook voor schapen, koeien en rundvee vindt u bij ons de juiste schrikdraad materialen voor een veilige elektrische omheining.

Voor een elektrische afrastering heeft u niet alleen schrikdraad nodig, maar ook weidepalen, schrikdraadapparaat, isolatoren en poortgrepen.

In deze rubriek bieden wij u een brede keuze uit alle types staaldraad, aluminiumdraad, schrikdraad, koord, lint van onze huismerken Gallagher, Growi en Koltec.

Lees verder
73 artikel(en) gevonden in 'Schrikdraad en lint'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
73 artikel(en) gevonden in 'Schrikdraad en lint'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Schrikdraad, schriklint en koord

Ons schrikdraad assortiment bestaat uit lint, koord (cord), kunststofdraad, Equifence / Horse wire, aluminium en staaldraad. Allen verschillend in geleiding, duurzaamheid en ontwerp.

Om u te helpen een keuze te maken uit het grote assortiment hebben wij de belangrijkste merken en types voor u op een rijtje gezet:

 • Schriklint, van 10 tot 40 mm breed, voor een veilige afrasteringen van paarden en pony weides
 • Schrikkoord, ook cord genoemd van 4 tot 8 mm dik, voor een veilige afrasteringen van paarden en pony weides
 • Kunststofdraad, dun schrikdraad 2 tot 3,5 mm dik, rundvee, schapen, kleinvee en wild afrastering, minder geschikt voor pony en paardenweide.
 • Equifence / Horse wire, kunststofommanteld staaldraad 8 mm dik de meest veilige afrasteringen van paarden en pony weides
 • Aluminium en staaldraad, van 1,6 tot 3,4 mm dik  rundvee, schapen, kleinvee en wild afrastering, minder geschikt voor pony en paardenweide.