Voerbakken en hooiruiven

In deze rubriek vindt u naast onze voerbakken en hooiruiven voor paarden en pony's ook wedstrijdvoerbakken, voeremmers, liksteenhouders, voerscheppen en voeropslagbakken. De voerbakken zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur in stal en de voertonnen voor paarden zijn uiterst geschikt voor het bewaren van het voer. Een breed assortiment met alles voor het voeren van paarden.

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
56 producten
 1. Aluminium paardenvoerbak, halfrond
  Aluminium paardenvoerbak, halfrond
  top kwaliteit gegoten uitvoering met anti-morsrand
  € 202,00
 2. Unster 25 kg
  € 6,95
  • snelle levering
  • advies door specialisten
  • 30 jaar ervaring
 3. Voerschep uit aluminium
  Vanaf € 6,90
 4. Hooiruif / Wandruif verzinkt fijn
  Hooiruif / Wandruif verzinkt fijn
  geschikt voor kleinvee
  € 41,95
 5. Slowfeeder hooiruif met rantsoenraster klein
  Slowfeeder hooiruif met rantsoenraster klein
  klein model, tot 6 kg ruwvoer
  Regular Price € 129,00 Special Price € 99,50
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
56 producten

Voerbak paard

In ons assortiment vindt u niet alleen voerbakken voor een paard, maar ook voor pony's en veulens. Ze zijn uiterst geschikt om op te hangen in de paardenstal. Voerbakken zijn een onmisbaar onderdeel van de stalinrichting. Voor ieder paard en ieder type stal is er een bijpassende voerbak. Wij hebben onder andere verzinkt stalen voerbakken en kunststof voerbakken in verschillende formaten verkrijgbaar. Bij Cavalo kunt u voerbakken vinden die aan een recht muur te bevestigen zijn, maar ook voerbakken die u in hoek kunt plaatsen. 

Paarden voerton en voerscheppen

Naast het ruwvoer krijgen paarden en pony's ook krachtvoer. Een goede opslag daarvan is ontzettend belangrijk. Door gebruik te maken van onze voertonnen krijgen ongedierte geen kans om zich bij het voer te mengen en blijft de kwaliteit van het voer behouden. Slaat u het voer niet goed op dan neemt de voedingswaarde van het voer af. Wij hebben paarden voertonnen van 70 tot 1000 liter. Met de voerscheppen schept u het voer eenvoudig in de voerbak van het paard. Voerscheppen zijn verkrijgbaar in een kunststof of aluminium variant.

Hooiruif paard

Met een hooiruif heeft u controle over de precieze hoeveelheid hooi die u de paarden voert. Hooiruiven kunt u in een stal plaatsen of in de weide neerzetten. Het gebruik van een hooiruif zorgt er niet alleen voor dat uw paard langzamer eet, maar vermindert ook stress en gaat voedselverspilling tegen. 

Lees meer