Cavaletti blokken en hindernisblokken

Cavaletti blokken zijn uiterst geschikt voor het cavaletti lopen met uw paard of pony. Perfect om grondoefeningen te doen. Het is een attribuut wat eigenlijk niet kan ontbreken in de paardenbak. 

Met onze cavaletti blokken Knuffi maakt u in combinatie met onze lichtgewicht kunststof hindernisbalken eenvoudige kleine oefenhindernissen. De cavaletti-blokken zijn op 3 verschillende hoogtes te plaatsen. 

Nieuw in ons assortiment zijn onze mini-cube cavaletti-blokken!

 

Lees verder
9 artikel(en) gevonden in 'Cavaletti blokken en hindernisblokken'

Van hoog naar laag sorteren
9 artikel(en) gevonden in 'Cavaletti blokken en hindernisblokken'

Van hoog naar laag sorteren

Hindernisblokken en hinderniskegels

Met horse-block hindernisblokken zijn op eenvoudige wijze hindernissen tot een hoogte van ca. 80 cm te maken. De hindernisblokken zijn op verschillende manieren te gebruiken bij de spring training. 

De hinderniskegels zijn in laag gewicht en zijn er in 3 maten. U kunt hiermee met een opzetstuk en een balk zeer snel een leuk hindernisje sprongetje maken.

Cavaletti blokken voor paarden

Met de professionele innovatieve cavaletti, ontworpen in samenwerking met eveningruiter Ingrid Klimke is uw paard optimaal te gymnastiseren.

De aluminium cavaletti standaard is zeer stabiel, licht van gewicht en absoluut weerbestendig. Geschikt voor balken met een doorsnede van 10 cm.