Paardenstal inrichten

Of het nu gaat om de inrichting van een eenvoudige buitenstal of de complete inrichting van een nieuwe manege. In ons stalinrichting assortiment vindt u alles om uw paarden stal in te richten. Van een eenvoudige voerbak tot een complete paardenstalinrichting. 

Stalbenodigdheden voor de inrichting van uw stal

Compleet aanbod voor het inrichten van uw stal, zadelkamer, wasplaats en poetsplaats. Zowel de technische installatie, drinkbakken, hooiruiven en voerbakken als alle toebehoren voor het verzorgen van uw paard. Cavalo.nl is de specialist op het gebied van slowfeeders. Met slowfeedernetten of ruiven beperkt u de voersnelheid en gaat u de verspilling van ruwvoer tegen. Het inrichten van de stal is niet moeilijk, maar het is wel handig om vooraf goed te weten welke stalbenodigdheden u nodig heeft. Een goede leefomgeving voor paarden is van essentieel belang en zal bijdragen aan een goede gezondheid en vitaliteit. De benodigdheden voor de stal bestelt u bij ons eenvoudig online.

Zadelkamer inrichting
Een zadelkamer wordt gebruikt voor het opbergen van paardenspullen. U kunt de zadelkamer inrichten met bijvoorbeeld een zadelkast, dekenkast en concourskast. Maar ook met kleinere stalbenodigdheden als zadeldragers en dekenrekken kunt u de zadelkamer inrichten. Een dekenrek is de oplossing om de dekens te laten drogen of om netjes op te hangen. U bespaart hier tevens veel ruimte mee. De dekenrekken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt bij ons terecht voor dekenrekken voor één of meerdere dekens. De zadelkamer is dus de ideale ruimte om de paardenspullen netjes in op te bergen en te ordenen.
Diverse voer- en drinkbakken voor paarden
Er zijn veel verschillende soorten voerbakken voor paarden. Voor ieder paard, stal en trailer hebben wij bijpassende voerbakken in ons assortiment. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Voor het opslaan van het voer kunt u het beste een voerton gebruiken. De voertonnen zijn daar perfect voor. De voertonnen zijn goed afluitbaar, waardoor er geen ongedierte bij kunnen komen en het krachtvoer haar voedingswaarde behoudt. Gebruik een voerschep om het voer uit de voerton of voeremmer te scheppen. De inhoudsmaat van de voerscheppen varieert van 0,65 kg tot aan 2,5 kg. Ook de drinkbakken en toebehoren zijn er diverse soorten en maten. Van verwarmde en geisoleerde drinkbakken tot aan rondpompsystemen en verwarmingslinten.
De paarden wasplaats
Ook paarden willen zo nu en dan weer opgefrist worden. De wasplaats voor paarden kunt u inrichten met alle benodigdheden hiervoor. U kunt kiezen voor een paardendouche of geef het paard een frisse douche met een tuinslang. Voor het vastzetten van het paard hebben wij diverse vastzetbeugels, haken en vastzetlijnen in ons assortiment. Heeft u wat meer ruimte? Dan kunt u er eventueel voor kiezen om een opvoelbox / behandelbox voor paarden te plaatsen.
Birth alarm

Een birth alarm, oftewel geboortemelder is uiterst geschikt als jullie een drachtige merrie rond hebben lopen. Een geboorte van een veulen is altijd erg spannend. Met een birth alarm kunt u met een gerust hart gaan slapen. De geboortemelder geeft een seintje wanneer het zo ver is. U kunt eventueel een losse camera ophangen, zodat u ook op afstand beeld heeft. De camera's kunnen op het erf, in de stal of in de trailer opgehangen worden. In onze shop vindt u ook losse onderdelelen voor de stalscamera's, zoals een losse zendantenne en een antennekabel. Kortom, wanneer u graag uw paarden en drachtige merrie's in de gaten wilt houden, vindt u bij Cavalo de geschikte benodigdheden hiervoor.

Persoonlijk advies nodig?
Wij helpen u graag met een compleet advies voor de gehele inrichting van uw stal’
Cavalo voor paardenmensen door paardenmensen

  •   Stel uw vraag aan professionals

    Bel ons op 31 (0)113 306399 meer info

  • Uitgebreid assortiment

    voor de hobby- en professionele paardenhouder

  • Meer dan 10 jaar ervaring

    Wij hebben alles wat u nodig heeft!