Stalinrichting

In ons assortiment stalinrichting treft u alle producten voor de complete inrichting van uw stal, zadelkamer en voeropslag. Van zadelkasten tot aan paarden voerbakken en slowfeeders. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Bij ons bestelt u stalbenodigdheden eenvoudig en veilig online. 

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
368 producten
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
368 producten

Stalbenodigdheden voor de stalinrichting

Compleet aanbod voor het inrichten van uw stal, zadelkamer, wasplaats en poetsplaats. Zowel de technische installatie, drinkbakken en voerbakken als alle toebehoren voor het verzorgen van uw paard. Ook een slowfeeder kan behoren tot stalinrichting. Met slowfeeders doseert u gemakkelijk het hooi voor het paard. U heeft hiermee precieze controle over de hoeveelheid hooi die u voert. Het inrichten van de stal is niet moeilijk, maar het is wel handig om vooraf goed te weten welke stalbenodigdheden u nodig heeft. Een goede leefomgeving voor paarden is van essentieel belang en zal bijdragen aan een goede gezondheid en vitaliteit. De benodigdheden voor de stal bestelt u bij ons eenvoudig online. 

Zadelkamer inrichting

Een zadelkamer wordt gebruikt voor het opbergen van paardenspullen. U kunt de zadelkamer inrichten met bijvoorbeeld een zadelkast, dekenkast en concourskast. Maar ook met kleinere stalbenodigdheden als zadeldragers en dekenrekken kunt u de zadelkamer inrichten. Een dekenrek is de oplossing om de dekens te laten drogen of om netjes op te hangen. U bespaart hier tevens veel ruimte mee. De dekenrekken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt bij ons terecht voor dekenrekken voor één of meerdere dekens. De zadelkamer is dus de ideale ruimte om de paardenspullen netjes in op te bergen en te ordenen. 

Diverse voer- en drinkbakken voor paarden

Er zijn veel verschillende soorten voerbakken voor paarden. Voor ieder paard, stal en trailer hebben wij bijpassende voerbakken in ons assortiment. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Voor het opslaan van het voer kunt u het beste een voerton gebruiken. De voertonnen zijn daar perfect voor. De voertonnen zijn goed afluitbaar, waardoor er geen ongedierte bij kunnen komen en het krachtvoer haar voedingswaarde behoudt. Gebruik een voerschep om het voer uit de voerton of voeremmer te scheppen. De inhoudsmaat van de voerscheppen varieert van 0,65 kg tot aan 2,5 kg. Ook de drinkbakken en toebehoren zijn er diverse soorten en maten. Van verwarmde en geisoleerde drinkbakken tot aan rondpompsystemen en verwarmingslinten. 

De paarden wasplaats

Ook paarden willen zo nu en dan weer opgefrist worden. De wasplaats voor paarden kunt u inrichten met alle benodigdheden hiervoor. U kunt kiezen voor een paardendouche of geef het paard een frisse douche met een tuinslang. Voor het vastzetten van het paard hebben wij diverse  vastzetbeugels, haken en vastzetlijnen in ons assortiment. Heeft u wat meer ruimte? Dan kunt u er eventueel voor kiezen om een opvoelbox / behandelbox voor paarden te plaatsen. 

Birth alarm en stalcamera's

Een birth alarm, oftewel geboortemelder is uiterst geschikt als jullie een drachtige merrie rond hebben lopen. Een geboorte van een veulen is altijd erg spannend. Met een birth alarm kunt u met een gerust hart gaan slapen. De geboortemelder geeft een seintje wanneer het zo ver is. U kunt eventueel een losse camera ophangen, zodat u ook op afstand beeld heeft. De camera's kunnen op het erf, in de stal of in de trailer opgehangen worden. In onze shop vindt u ook losse onderdelelen voor de stalscamera's, zoals een losse zendantenne en een antennekabel. Kortom, wanneer u graag uw paarden en drachtige merrie's in de gaten wilt houden, vindt u bij Cavalo de geschikte benodigdheden hiervoor. 

 

 

Lees meer