Rondpompsysteem

Niets is zo vervelend dan als uw dieren in de winter met vorst ineens zonder vers drinkwater zitten. Ter voorkoming van het bevriezen van uw waterleiding en de drinkbakken is het gebruik van een rondpompsysteem voor de paardenstal ideaal.

Een rondpompsysteem kunt u gebruiken als u de drinkbakken met een ringleiding aanlegt, waardoor het water continue door de waterleiding rondgepompt wordt. Door de continue stroming verkrijgt u al vorstbescherming en houdt u de leiding van binnen schoon. Bij vorst schakelt de thermostaat een verwarmingselement in, waardoor het water iets verwarmd wordt en vorstvrij blijft.

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Lister rondpompsysteem ZPS Eco
  € 1.149,00
 2. Lister rondpompsysteem ZPS Komfort
  Lister rondpompsysteem ZPS Komfort
  met indirecte verwarming speciaal voor kalkrijk water
  € 2.749,00
 3. Lister rondpompsysteem ZPS Standaard
  € 1.349,00
 4. Lister rondpompsysteem ZPS Pro Ideal
  € 1.549,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten

Rondpompsyteem van Lister

Cavalo heeft gekozen voor het ZPS rondpompsysteem van Lister. Het ZPS rondpompsysteem met geïntegreerd 230V verwarmingselement zorgt voor een constante doorstroming van het drinkwatersysteem. Ze zijn allen voorzien van een bronzen circulatiepomp en rvs behuizing.

Door de continue stroming verkrijgt u al een zekere vorstbescherming van uw systeem. Als de temperatuur echter daalt schakelt de thermostaat het verwarmingselement in waardoor het water enkele graden opgewarmd wordt en uw drinkwatersysteem vorstvrij blijft.

Een rondpompsysteem is geschikt voor maximaal 250 lopende meter 1"-waterleiding.

Er zijn vier modellen namelijk de ZPS-eco, de ZPS-standard, de ZPS-Ideal en de ZPS-Comfort. Deze laatste is geschikt voor kalkrijk water door indirecte verwarming van het water.

Wij helpen u graag met advies en het maken van de juiste keuze.

Lees meer