Voerwagens

Van een scherp geprijsde kunststof voerwagen met een inhoud van 250 liter tot een ergonomische Growi voerwagen voor 600 liter krachtvoer.

De Growi voerwagens zijn voorzien van grote luchtbanden waardoor ze ook volledig gevuld uitstekend te manoeuvreren zijn. 

De Growi voerwagen is er in diverse groottes voor 100 tot 600 kg krachtvoer en dus geschikt kleine en grote stallen.Tevens zijn ze voorzien van een groot handvat.

De voerwagens zijn er als basismodel en uit te breiden met: 

 • tussenschotten zodat u in een werkgang alle soorten voer kan verstrekken
 • mineralenbak die u in of buiten de voerwagen kunt bevestigen
 • degelijk tweeledig deksel

 

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten
 1. Voerwagen 250 LL met grote luchtbanden, tussenwand en deksel
  Regular Price € 691,00 Special Price € 637,50
 2. Electrisch aangedreven voerwagen
  € 6.170,00
 3. Growi emmerwagen
  € 999,00
 4. voerwagen 180 liter
  € 424,00
 5. Voerwagen 200 LL met grote luchtbanden
  Vanaf € 424,00
 6. Voerwagen 250 LL met grote luchtbanden, met tussenwand, deksel en mineralenbak
  Voerwagen 250 LL met grote luchtbanden
  de meest populaire voerwagen
  Vanaf € 452,00
 7. Voerwagen 400 LL met grote luchtbanden
  Vanaf € 507,00
 8. Voerwagen 600 LS
  Vanaf € 656,00
 9. Uitrusting voor alle Growi voerwagens
  Vanaf € 32,40
 10. Verzinkte voerwagen met grote luchtbanden
  Verzinkte voerwagen met grote luchtbanden
  5 uitvoeringen van 200 tot en met 600 liter.
  Vanaf € 511,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten

Voerwagens van Cavalo

Op zoek naar een voerwagen voor het verstrekken van krachtvoer op uw stal, Wij hebben in onze webshop de voerwagen die u zoekt.

Van een scherp geprijsde kunststof voerwagen met een inhoud van 250 liter tot een ergonomische Growi voerwagen voor 600 liter krachtvoer, eventueel uitgeruste met tussenschotten en een apparte mineralen bak zodat u in een werkgang alle soorten voer kan verstrekken.  

Cavalo stal- en weidetechniek is als sinds 2012 elke dag van het jaar voor u beschikbaar voor de levering van tal van paardenartikelen. Ook als u een wagen nodig heeft om uw paarden in de wei makkelijk te kunnen voeren is er uiteraard een oplossing voor u te vinden. Onze webshop is geheel in categorieën opgedeeld. Zo kunt u altijd eenvoudig op zoek naar de producten die u wilt bestellen uit ons brede assortiment van artikelen. Niet alleen kunt u bij ons terecht als professionele paardenhouder, maar ook hobby paardenhouders zijn uiteraard altijd welkom bij ons.

Uw voerwagen bestellen kan binnen een handomdraai, waarbij u kunt kiezen uit verschillende modellen. In onze webshop kunt u direct een betaling doen via één van de veilige betaalmiddelen, waardoor u spullen snel bij u geleverd kunt krijgen.

Altijd kennis van een specialist

Als fokkers zijn wij dagelijks in de weer met het fokken van dressuur- en springpaarden. Wij hebben daarmee niet alleen kennis van paarden, maar ook van producten die wij via onze online winkel aan u aanbieden. Daarnaast beschikken wij over de nodige agrarische diploma’s en hebben wij ervaring op kunnen doen in een internationale groothandel. Dankzij deze groothandel hebben we in de beginselen heel wat contacten op weten te doen. Met deze contacten kunnen wij iedereen van onderstaande gebieden altijd op een vakkundige manier van dienst zijn. Ook als u op zoek bent naar een voerwagen.

 • Paardenhouderij
 • Veehouderij
 • Installatiesector
 • Beregenings-branche

Scherpe prijzen voor alle producten

Wilt u online een nieuwe voerwagen kopen, dan wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Kiest u voor een voerwagen bij Cavalo stal- en weidetechniek? U kunt bij ons altijd rekenen op scherp geprijsde producten. Voor ieder budget is er altijd wel een oplossing beschikbaar. Heeft u meer informatie nodig over één van de vele producten die wij aanbieden? Contact opnemen behoort altijd tot de mogelijkheden.

Telefonisch contact of per e-mail

Mocht u een advies willen ontvangen over een bepaalt product of heeft u meer informatie nodig over een voerwagen? Neem contact met ons op door te bellen of mailen. U kunt ons op werkdagen telefonisch benaderen tijdens werktijden van 09:00 uur tot 17:00 uur. Mailen kan uiteraard de hele dag door. Voor uw vragen over een voerwagen of over de andere producten kunt u altijd snel een reactie verwachten.

Lees meer