Zadelkamer

Cavalo biedt u een compleet assortiment van producten geschikt voor de inrichting van uw zadelkamer.

Cavalo biedt een compleet assortiment verrijdbare zadelkasten en wedstrijdkasten voor elk wat wils. Naast de degelijke Basic kasten, verkrijgbaar in 2 breedte/diepte maten hebben we 2 hippe kunststof kasten. De vierwielige kasten voor op concours zijn er in diverse maten. Nieuw is de concourskast Accento, een compacte versie die zeer efficient is ingedeeld met een bovenlade voor kleine spullen. Naast de degelijke grote Classic en Comfortlinekasten is er het topmodel de Growi Profi concourskast. Deze is zeer compleet, heeft een extra mooie luxe afwerking met onder andere gepoedercoate deuren en een afsluitbaar binnenkastje voor waardevolle spullen.

Ook ons uitgebreide assortiment aan opbergrekken, haken, zadelsteunen en hoofdstelhouders maken uw zadelkamer compleet.

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
77 producten
 1. Driepunts sluiting Growi zadelkast
  Driepunts sluiting Growi zadelkast
  geschikt voor Growi zadelkasten
  € 15,30
 2. Growi dekenhouder Twist
  Growi dekenhouder Twist
  geschikt voor sjabrakken en zweetdekens
  Regular Price € 143,00 Special Price € 99,00
 3. Draaislot voor Growi zadelkast
  € 10,40
 4. Hoofdstelhanger
  € 4,95
 5. Verrijdbaar dekenrek Profi voor 6 dekens
  Verrijdbaar dekenrek Profi voor 6 dekens
  speciale prijs zolang de voorraad strekt
  € 595,00
  • snelle levering
  • advies door specialisten
  • 30 jaar ervaring
 6. Zadeldekkenhouder Retro
  € 155,95
 7. Designdeur voor growi zadelkast
  Designdeur voor growi zadelkast
  in 4 designs verkrijgbaar
  Vanaf € 57,80
 8. Growi dekenkast / opbergkast met legplanken
  Vanaf € 275,00
 9. Growi basic zadelkast 60 cm breed
  Growi basic zadelkast 60 cm breed
  bouwpakket, in 3 uitvoeringen leverbaar hoogte 50, 106 en 150 cm
  Vanaf € 125,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
77 producten

Zadelkamer inrichting: duurzame zadelkasten en zadelwagens

Onze zadelkasten hebben een uitstekende ventilatie, zijn upersafe en er is altijd een passende Growi zadelkast voor uw kostbare rijzadels. Ruime keuze uit zadelkasten voor alle soorten zadels. De zadelkasten voor in de zadelkamer zijn voorzien van degelijk hangwerk. De zadels hangt u eenvoudig en veilig op in een mooi afgewerkte zadelkast. 

Onze zadelkasten zijn er in 3 basis types:

 1. Basic zadelkasten
  Degelijk en zeer gunstig geprijsd, ze worden geleverd als bouwpakket. Deze kasten zijn makkelijk stapelbaar, waardoor de ruimte in de zadelkamer optimaal benut kan worden.
 2. Growi gemonteerde zadelkasten 
  Verkrijgbaar in diverse hoogte- en breedte-maten voor alle soorten zadels (ook westernzadels). Deze zadelkasten kunnen volledig naar uw wensen ingericht worden met extra planken, zadelhouders en diverse accessoires. Ook kunnen de zadelkasten voorzien worden van een deur in elke gewenste kleur.
 3. Growi wedstrijdkasten / concourskasten 
  In ons assortiment verrijdbare zadelkasten vindt u een basic model wedstrijdkast, de degelijke grote Growi Classic wedstrijdkast, de grote Growi Comfortline wedstrijdkast o.a. voorzien van laden en de extra luxe Growi Profi wedstrijdkast.

Dekenkasten, dekenrekken en dekenhouders

Verder levert Cavalo Growi dekenkasten in diverse maten. Deze dekenkasten kunnen volledig naar uw wensen ingericht worden met extra planken en diverse accessoires. Ook kunnen de dekenkasten voorzien worden van een deur in elke gewenste kleur. Ook de dekenkasten hebben een uistekende ventilatie. Dekenrekken en dekenhouders hebben wij in diverse groottes. De rekken zijn ontzettend handig om de paardendekens aan op te hangen. De dekens kunnen hierdoor goed drogen en luchten. 

Zadelwagens en tuigwagens

Onze degelijke zadelwagens en tuigwagens zijn zeer handig om in stal uw kostbare zadel(s), tuig en harnassement te verplaatsen. Daarnaast hebben ze ruimte voor de benodigde verzorgingsproducten.

Kortom Cavalo heeft voor iedere paardenhouder een geschikte kast om al uw paardenspullen efficiënt in op te bergen en de zadelkamer verder in te richten. 

Lees meer