Dekenkasten

Growi dekenkasten voor het opbergen van uw paardendekens, dekjes, chabrakken en tuig. In de dekenkast worden de spullen niet stoffig en kunt u het efficiënt opbergen. De deuren net bij de zadelkasten voorzien van voldoende ventilatie sleuven en sluiten perfect af tegen ongedierte. Nog meer ruimte nodig neem dan een opzet of onderkast. Keuze uit een goot aantal handige kastjes die op of onder uw Growi zadel- of dekenkast passen.

 

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten
 1. NIEUW Opbergkast / lockerkast
  € 549,00
 2. Growi dekenkast / opbergkast met legplanken
  Vanaf € 289,00
 3. Opzetkast
  Opzetkast
  in 2 maten verkrijgbaar voor zadelkasten 60 x 60 en 75 x 75 cm
  Vanaf € 179,00
 4. Opzetkast met hefdeur
  Opzetkast met hefdeur
  in 2 maten verkrijgbaar voor zadelkasten 60 x 60 en 75 x 75 cm
  Vanaf € 249,00
 5. Schuifladen onderkast
  Schuifladen onderkast
  in 2 maten 60 x 60 en 75 x 75 cm
  Vanaf € 249,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten

Dekenkasten van hoge kwaliteit

Alle Growi dekenkasten zijn van hoge kwaliteit. De randen zijn dubbel gevouwen, waardoor de kast bijzonder stabiel is en geen scherpe randen heeft. De legplanken zijn zo ingedeeld dat u ze naar wens vooraan of achteraan kunt uittrekken en vastzetten. Alle Growi® kasten kunnen uitgerust worden met een cilinderslot (met 2 sleutels) of een draaislot (met hangslot te beveiligen). 

In de dekenkasten kunnen ten alle tijden extra legplanken naar wens worden aangebracht. Growi dekenkasten zijn geklonken, waardoor de laspunten niet hoeven te worden bijgewerkt met verf. Ook het gebruik van blindklinknagels voorkomt corrosie. Op de lange duur kunnen laspunten een lichte roest ontwikkelen. Geleverd met stevige kunststof handgreep. Gatenstrook voor het individueel vastschroeven van de zadelhouder.

Verschillende formaten dekenkasten

De dekenkasten zijn er in drie hoogte maten:

 • 100 cm
 • 150 cm
 • 190 cm

De dekenkasten zijn er in drie diepte/breedte maten:

 • 60 x 60 cm
 • 75 x 75 cm
 • 75 x 90 cm

Afhankelijk van de grootte is de kast voorzien van 2, 3 of 4 legplanken. De legplanken zijn in tweeën gedeeld, zodat u ook lange spullen in de kast kwijt kunt. Losse planken zijn extra verkrijgbaar.

De kasten zijn standaard voorzien van een cilinderslot of draaislot. Voor extra beveiliging tegen openbreken zijn de dekenkasten te voorzien van een driepunts-vergrendeling (optioneel). Onze twee topmodellen van de Growi dekenkast 190 x 90 x 75 cm en 190 x 75 x 75 cm zijn standaard voorzien van een Profi-slot (geïntegreerde handgreep met cilinderslot) en driepuntssluiting.

Alle dekenkasten zijn ook voorzien van twee hoofdstelhangers aan de binnenzijde van de kastdeur.

De opzetkast of schuifladen-onderkast is ideaal om de opbergruimte te vergroten.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste dekenkast?

Niet zeker over welke dekenkast geschikt is voor uw zadelkamer of wilt u graag samen nadenken over de beste mogelijkheden? Met onze uitgebreide ervaring denken wij graag met u mee.

U kunt ons bereiken via telefoon of vul het contactformulier in. Aarzel niet, wij helpen u graag!

Lees meer