Kruiwagens en karren

Voor de juiste kruiwagen, voerkar of transportwagen voor hooi en stro bent u bij ons aan het juiste adres. Cavalo stal- en weidetechniek biedt u de keuze uit meer dan 50 verschillende kruiwagens, voer en transportwagens voor het transport in en om uw stallen. We voeren uitsluitend west-europese topmerken zoals Growi, de Greef, Hummer en JFC, waardoor we u een uitstekende kwaliteit en service kunnen bieden.

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
55 producten
 1. Steekwagen
  € 69,00
 2. Voerwagen 250 LL met grote luchtbanden, tussenwand en deksel
  Regular Price € 671,00 Special Price € 637,50
 3. Kantelbak voor shovel smalle uitvoering
  Vanaf € 1.469,00
 4. Plateauwagen met mee-sturende achteras
  Plateauwagen met mee-sturende achteras
  Nieuw voor minitractor, shovel of quad
  € 1.699,00
 5. Handtransportwagen vierwielig 125 X 250 cm
  Handtransportwagen vierwielig 125 X 250 cm
  standaard met trekoog voor minitractor, shovel of quad
  € 1.469,00
 6. Kantelbak voor shovel brede uitvoering
  Vanaf € 1.499,00
 7. Hindernis transportwagen tweewielig
  Hindernis transportwagen tweewielig
  voor vervoer van complete hindernissen
  € 2.444,00
 8. Growi emmerwagen
  € 799,00
  • snelle levering
  • advies door specialisten
  • 30 jaar ervaring
 9. Pakkentransportwagen Jumbo
  Pakkentransportwagen Jumbo
  leverbaar in 2 breedtes:100 en 140 cm
  Vanaf € 1.129,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
55 producten

Makkelijk aan de slag met de juiste materialen

KruiwagensVoor de juiste kruiwagen, voerkar of transportwagen voor hooi en stro bent u bij ons aan het juiste adres. Cavalo stal- en weidetechniek biedt u de keuze uit meer dan 50 verschillende kruiwagens, voer en transportwagens voor het transport in en om uw stallen.

We voeren uitsluitend west-europese topmerken zoals Growi, de Greef, Hummer en JFC, waardoor we u een uitstekende kwaliteit en service kunnen bieden.

Eenwielige kruiwagens voor stal en erf met kunststof of sterke stalen bak met een inhoud van 80 tot wel 200 liter. 

Tweewielige kruiwagens en kiepkruiwagens voor het uitmesten of transport op het erf  met kunststof of sterke stalen bak met een inhoud van 80 tot wel 600 liter. 

Growi voerwagens van 180 tot 600 liter ideaal voor krachtvoer, passend onder vrijwel iedere voersilo en met het perfect sluitende deksel en tussenschotten ook geschikt als mobiele voeropslag voor de kleinere stallen.

Kantelbakken voor tractorvoorlader of mini-shovel speciaal voor het uitmesten op groetere paardenhouderijen. Voorzien van grote luchtbanden en zwenkwielen zijn ze gemakkelijk van stal naar stal te duwen. Leverbaar met aansluitplaten voor de meeste minishovels en euronorm tractorvoorladers.   

Pakkenwagens in tweewielige voor kleine pakken hooi en stro of vierwielig uitvoering met zwenkwielen of dissel, voor groet pakken stro hooi en kuilvoer en de Growi rondbalen afwikkelaar maken het werken op ieder paarden en veeteeltbedrijf lichter.

Nieuw zijn de Growi Quader-Profi transportwagens met dissel en meesturende achteras, waardoor u nog korter kan draaien en u zonder problemen met twee karren achter uw minitractor of shovel de meest smalle doorgangen in kan draaien.   

In onze webshop kunt u al sinds 2012 altijd rekenen op een ruim assortiment van producten. Of u nu op zoek bent naar kruiwagens of één van de vele andere accessoires, wij hebben het voor u beschikbaar. U kunt de kruiwagens binnen onze webshop binnen no time vinden. Onze webshop voor paardenartikelen is namelijk geheel ingedeeld op basis van de producten. Per categorie kunt u tal van producten vinden die in uw situatie de totaaloplossing kunnen bieden. U kunt bij ons bestellen als hobby paardenhouder, maar ook voor professionele paardenhouders hebben wij tal van producten in huis. Ontdek het zelf en neem een kijkje in onze webshop voor de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Vakkennis voorop

Met onze webshop willen wij u niet alleen voorzien van de juiste producten. U kunt bij ons namelijk ook altijd rekenen op een totaaladvies voor de u geldende situatie. U kunt bij ons kruiwagens bestellen als u een starter bent op het gebied van paarden, maar uiteraard ook als uw huidige kruiwagens aan vervanging toe zijn. Al onze producten die wij u bieden zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze ervaring en de contacten die wij op hebben gedaan via een internationale groothandel, hebben wij alles in huis om u van de juiste materialen te voorzien. Daarnaast hebben wij de nodige agrarische diploma’s en zijn wij als fanatieke fokkers van paarden zelf altijd met de vele producten bezig. Bent u op zoek naar kruiwagens voor bij uw paarden? Wij hebben allerlei verschillende modellen tegen scherpe prijzen beschikbaar. Niet alleen voor kruiwagens, maar ook voor tal van andere producten is er dan ook voor eenieders budget altijd wel een oplossing te vinden.

Contactmogelijkheden

Contact opnemen over kruiwagens of over de vele andere producten kan door ons te bellen of mailen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen, waarbij u kunt bellen van 09:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast kunt u ons uiteraard 24 uur per dag mailen. Ook hier kunt u rekenen op een snel en passend antwoord. Weet u al wat u nodig heeft en heeft u geen vragen meer? Plaats snel en veilig uw bestelling in onze webshop. Wij zullen deze dan voor u verzamelen en zo spoedig mogelijk aan u verzenden.

Lees meer