Kruiwagens en karren

Voor de juiste kruiwagen, voerkar of transportwagen voor hooi en stro bent u bij ons aan het juiste adres. Cavalo stal- en weidetechniek biedt u de keuze uit meer dan 50 verschillende kruiwagens, voer en transportwagens voor het transport in en om uw stallen. We voeren uitsluitend west-europese topmerken zoals Growi, de Greef, Hummer en JFC, waardoor we u een uitstekende kwaliteit en service kunnen bieden.

Lees meer
Lees meer

kruiwagens en karren
Welkom bij de transportcategorie van Cavalo! Hier vindt u een uitgebreide selectie van professionele voerwagens, kruiwagens, kiepkruiwagens, strowagens, pakkenwagens en kantelbakken voor gebruik in paardenstallen, erf en ook in de tuin. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd van de beste Europese topmerken, waaronder Growi, de Greef en Hummer. Onze kruiwagen en karren zijn niet alleen super degelijk, maar ook zeer ergonomisch en arbeidsbesparend. Hierdoor kunt u gemakkelijker en efficiënter werken en heeft u meer tijd over voor uw paarden. Zo zijn alle Growi kruiwagens en karren voorzien van stalen velgen, wat bijdraagt aan de stevigheid en duurzaamheid van de producten.
Kruiwagen vs kiepkruiwagen
Bij Cavalo vindt u zonder twijfel het grootste aanbod aan kruiwagens en kiepkruiwagens. Onze volumekruiwagens hebben een grote inhoud en zijn superhandig in gebruik dankzij de kiepbare bak. Met deze kruiwagens hoeft u de bak niet helemaal omhoog te tillen tot over het 'dode punt' om hem leeg te maken. In plaats daarvan kantelt u eenvoudigweg het frame tot op de grond, waarna u de bak vasthoudt en het frame weer naar achteren kantelt. ideaal niet alleen voor het uitmesten van stallen maar ook voor klusjes in de tuin. Onze kiepkruiwagens zijn niet alleen ergonomisch en gebruiksvriendelijk, maar zorgen er ook voor dat u uw rug spaart en het werk veel plezieriger wordt. Want bij Cavalo geloven we in het principe "gemak dient de mens". Of u nu een professionele paardenhouder bent of gewoon iemand die regelmatig in de tuin werkt, onze kruiwagens en kiepkruiwagens zijn de perfecte oplossing.
Voerwagens
Bij grote (paarden)bedrijven kom je vanouds het meest de voerwagen tegen. Hierbij laat men het voer vanuit de voersilo in de voerwagen lopen om vervolgens de paarden boxen langs te gaan en ieder paard zijn portie 'eenheids'voer te geven. Bij Cavalo bieden wij de Growi voerwagen aan, kan je echter voorzien van 1 of meer tussenschotten zodat je meerdere soorten voer, paardenbrok, merriebrok of muesli kunt meenemen. Hierdoor kan ieder paard in één keer zijn uitgebalanceerde rantsoen krijgen, terwijl je ook verzorgingsproducten, medicijnen of mineralen in het mineraalbakje kunt meenemen. Onze voerkarren kunnen worden afgesloten met een ongedierteproof 2 delig deksel, zodat het voer ook hierin bewaard kan worden. Zelf maken we gebruik van een 250 liter Growi voerwagen waar we drie soorten voer in doen. In ieder compartiment passen ongeveer drie zakken biks. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, onze voerwagens zijn perfect voor het geven van een gevarieerd rantsoen aan je paarden. En met de mogelijkheid om meerdere soorten voer in één keer te vervoeren, bespaar je ook nog eens tijd. Ontdek nu ons assortiment aan Growi voerwagens en maak het voeren van je paarden gemakkelijker en efficiënter!
UItmesten met een kantelbak
Als je dagelijks meer stallen moet uitmesten en gang naar de mestput wordt bij iedere volle kruiwagen langer is een kantelbak een perfecte oplossing. Onze kantelbakken of uitmestbakken zijn voorzien van twee grote luchtbanden en twee zware zwenkwielen waardoor de mestbakken uitstekend wendbaar zijn en goed met de hand van stal naar stal kunnen worden geduwd. Als de bak vol is koppelt u de kantelbak eenvoudig aan je minishovel of de voorlader van de tractor U heeft keuze uit vier formaten en 6 aansluitplaten voor de meest voorkomende merken mini-loader zoals Weidemann, Schäffer, Kramer-Allrad en een Euro-norm tractorvoorladerplaat. Voor de andere merken is een universele aansluitplaat beschikbaar waar u zelf de aansluiting voor uw loader of voorlader op kan lassen.

Persoonlijk advies nodig?
Wij helpen u graag met een compleet advies voor de gehele inrichting van uw stal’
Cavalo voor paardenmensen door paardenmensen

  •   Stel uw vraag aan professionals

    Bel ons op 31 (0)113 306399 meer info

  • Uitgebreid assortiment

    voor de hobby- en professionele paardenhouder

  • Meer dan 10 jaar ervaring

    Wij hebben alles wat u nodig heeft!

 

Makkelijk aan de slag met de juiste materialen

KruiwagensVoor de juiste kruiwagen, voerkar of transportwagen voor hooi en stro bent u bij ons aan het juiste adres. Cavalo stal- en weidetechniek biedt u de keuze uit meer dan 50 verschillende kruiwagens, voer en transportwagens voor het transport in en om uw stallen.

We voeren uitsluitend west-europese topmerken zoals Growi, de Greef, Hummer en JFC, waardoor we u een uitstekende kwaliteit en service kunnen bieden.

Eenwielige kruiwagens voor stal en erf met kunststof of sterke stalen bak met een inhoud van 80 tot wel 200 liter. 

Tweewielige kruiwagens en kiepkruiwagens voor het uitmesten of transport op het erf  met kunststof of sterke stalen bak met een inhoud van 80 tot wel 600 liter. 

Growi voerwagens van 180 tot 600 liter ideaal voor krachtvoer, passend onder vrijwel iedere voersilo en met het perfect sluitende deksel en tussenschotten ook geschikt als mobiele voeropslag voor de kleinere stallen.

Kantelbakken voor tractorvoorlader of mini-shovel speciaal voor het uitmesten op groetere paardenhouderijen. Voorzien van grote luchtbanden en zwenkwielen zijn ze gemakkelijk van stal naar stal te duwen. Leverbaar met aansluitplaten voor de meeste minishovels en euronorm tractorvoorladers.   

Pakkenwagens in tweewielige voor kleine pakken hooi en stro of vierwielig uitvoering met zwenkwielen of dissel, voor groet pakken stro hooi en kuilvoer en de Growi rondbalen afwikkelaar maken het werken op ieder paarden en veeteeltbedrijf lichter.

Nieuw zijn de Growi Quader-Profi transportwagens met dissel en meesturende achteras, waardoor u nog korter kan draaien en u zonder problemen met twee karren achter uw minitractor of shovel de meest smalle doorgangen in kan draaien.   

In onze webshop kunt u al sinds 2012 altijd rekenen op een ruim assortiment van producten. Of u nu op zoek bent naar kruiwagens of één van de vele andere accessoires, wij hebben het voor u beschikbaar. U kunt de kruiwagens binnen onze webshop binnen no time vinden. Onze webshop voor paardenartikelen is namelijk geheel ingedeeld op basis van de producten. Per categorie kunt u tal van producten vinden die in uw situatie de totaaloplossing kunnen bieden. U kunt bij ons bestellen als hobby paardenhouder, maar ook voor professionele paardenhouders hebben wij tal van producten in huis. Ontdek het zelf en neem een kijkje in onze webshop voor de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Vakkennis voorop

Met onze webshop willen wij u niet alleen voorzien van de juiste producten. U kunt bij ons namelijk ook altijd rekenen op een totaaladvies voor de u geldende situatie. U kunt bij ons kruiwagens bestellen als u een starter bent op het gebied van paarden, maar uiteraard ook als uw huidige kruiwagens aan vervanging toe zijn. Al onze producten die wij u bieden zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze ervaring en de contacten die wij op hebben gedaan via een internationale groothandel, hebben wij alles in huis om u van de juiste materialen te voorzien. Daarnaast hebben wij de nodige agrarische diploma’s en zijn wij als fanatieke fokkers van paarden zelf altijd met de vele producten bezig. Bent u op zoek naar kruiwagens voor bij uw paarden? Wij hebben allerlei verschillende modellen tegen scherpe prijzen beschikbaar. Niet alleen voor kruiwagens, maar ook voor tal van andere producten is er dan ook voor eenieders budget altijd wel een oplossing te vinden.

Contactmogelijkheden

Contact opnemen over kruiwagens of over de vele andere producten kan door ons te bellen of mailen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen, waarbij u kunt bellen van 09:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast kunt u ons uiteraard 24 uur per dag mailen. Ook hier kunt u rekenen op een snel en passend antwoord. Weet u al wat u nodig heeft en heeft u geen vragen meer? Plaats snel en veilig uw bestelling in onze webshop. Wij zullen deze dan voor u verzamelen en zo spoedig mogelijk aan u verzenden.

Lees meer