Zadelkasten

Cavalo is verdeler van Growi zadelkasten, mentuigkasten en dekenkasten.
Wij bieden u de keuze uit een groot aantal zadelkasten ivoor alle soorten zadels.

U kan rekenen op ons deskundig advies, uitstekende kwaliteit, service en korte levertijd, of het gaat voor een enkele Basic zadelkast of een complete inricting van de zadelkamer van uw manege. De Growi zadelkasten worden in Duitsland gemaakt, waardoor we snel kunnen inspelen op uw specifieke wensen. 

U heeft keuze uit een breed assortiment zadelkasten, van de scherp geprijsde Basic zadelkasten tot de grote Growi Profi westernzadelkasten met uischuifbare zadelsteun, veilig driepuntslot en een mooie design deur.

 

Lees verder
11 artikel(en) gevonden in 'Zadelkasten'

Van hoog naar laag sorteren
11 artikel(en) gevonden in 'Zadelkasten'

Van hoog naar laag sorteren

Zadelkasten

Onze zadelkasten bieden een uitstekende ventilatie, zijn supersafe en er is altijd een passende Growi zadelkast voor uw kostbare rijzadels. Cavalo biedt een ruime keuze aan zadelkasten. Natuurlijk geschikt voor alle soorten zadels. 

De zadelkasten uit ons assortiment zijn in twee types verkrijgbaar:

  1. Basic zadelkasten
    Degelijk en zeer gunstig geprijsd. De basic zadelkasten worden geleverd als bouwpakket. Deze kasten zijn makkelijk stapelbaar, waardoor de ruimte in de zadelkamer optimaal benut kan worden.
  2. Growi gemonteerde zadelkasten 
    Gemonteerde zadelkasten zijn verkrijgbaar in diverse hoogte- en breedte-maten voor alle soorten zadels (ook westernzadels). Deze zadelkasten kunnen volledig naar uw wensen ingericht worden met extra planken, zadelhouders en diverse accessoires. Ook kunnen de zadelkasten voorzien worden van een deur in elke gewenste kleur.
Naast zadelkasten hebben wij ook een breed assortiment van diverse modellen concourskasten en dekenkasten.

Genoeg keuze voor iedere paardenhouder om een geschikte kast aan te schaffen. Berg al uw paardenspullen efficiënt op en richt de zadelkamer verder in.