Staldeuren

Ons assortiment enkele en dubbele staldeuren worden gemaakt volgens de strengste kwaliteitsnormen. 
Ze worden gemaakt met degelijke materialen en ze zijn stabiel, functioneel en veilig. 
Zo zijn alle ramen voorzien van veiligheidsglas en kunnen ze door de manier van bevestigen niet makkelijk verwijderd worden. 
Naast de standaardmaten is het altijd mogelijk om een deur te leveren in de door u gewenste maat die past in de constructie van uw stal. 

Lees verder
29 artikel(en) gevonden in 'Staldeuren'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
29 artikel(en) gevonden in 'Staldeuren'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Ons assortiment enkele en dubbele staldeuren en schuifdeuren worden gemaakt volgens de strengste kwaliteitsnormen. Ze worden gemaakt met degelijke materialen en ze zijn stabiel, functioneel en veilig. Zo zijn alle ramen voorzien van veiligheidsglas en kunnen ze door de manier van bevestigen niet makkelijk verwijderd worden. Ze zijn allen met duurzame rubber-profielen ingebouwd en hebben dus geen siliconenkit-voegen. Er zijn zowel bij de deuren als poorten 4 modellen verkrijgbaar, allen met draaideuren en al dan niet voorzien van ramen. Elk model is met diverse sluitwerktypes voor deur en raam te verkrijgen. Naast de standaardmaten is het altijd mogelijk om een deur te leveren in de door u gewenste maat die past in de constructie van uw stal.