Dekenrekken

Cavalo heeft een breed assortiment dekenrekken voor paardendekens voor de professional en amateur. Het voordeel van een dekenrek is dat uw paardendekens in de gehele lengte uitgehangen kunnen worden zodat ze snel drogen.

Al onze Growi dekenrekken en Profi dekenrekken hebben een zware degelijke constructie, zodat ze jarenlang meegaan. Nieuw is de Growi ergonomische dekenhouder die uitklapbaar is, zodat de dekens eenvoudig opgehangen kunnen worden.

Bestel dekenrekken voor de zadelkamer gemakkelijk online op Cavalo.nl.

Lees verder
14 artikel(en) gevonden in 'Dekenrekken'

Van hoog naar laag sorteren
14 artikel(en) gevonden in 'Dekenrekken'

Van hoog naar laag sorteren

Dekenrekken

Heeft uw paard veel dekens? Dan herkent u waarschijnlijk het probleem dat het opbergen van de dekens geen pretje is. Dekenreken zijn hier de perfecte uitkomst voor. Door een dekenrek op te hangen in de zadelkamer, kunt u de dekens netjes opgehangen. Tevens zijn de rekken ook ideaal om een zweetdeken te laten drogen. Als u de paardendekens opvouwt terwijl ze nog vochtig zijn, bestaat er een grote kans dat de dekens gaan schimmelen. Een dekenrek is een populair onderdeel van de stalinrichting

Varianten paardendekenrekken

Dekenrekken hebben wij in verschillende soorten en formaten. Bijvoorbeeld een dekenrek met draaibare beugels. Hier kunt u ca. 3 tot 10 dekens aan ophangen. Het geheel bevestigt u aan de muur in de zadelkamer en aan de beugels hangt u gemakkelijk uw paardendekens overheen. Daarnaast hebben wij ook een enkele dekenhouder in ons assortiment. Deze zijn ideaal als u bezig bent met uw paard en snel uw paardendeken ergens kwijt moet. De dekenhouders zijn verkrijgbaar in verzinkt staal of in een kunststof variant. 

Klik op het product van uw keuze voor meer informatie en de prijs van dit product