Schrikdraadapparaten op zonne energie

Cavalo biedt de nieuwste solar-schrikdraadapparaten op zonne-energie van Gallager en Koltec.

Gallagher kent een uniek en zeer compleet programma van solar-apparaten die opvallen door hun moderne compacte vormgeving en hoge mate van betrouwbaarheid en lange levensduur.

De nieuwse solar-apparaten zijn niet alleen geschikt voor kleine tijdelijke afrasteringen maar juist voor lange afrasteringen tot wel 30 km.

Zowel voor de kleine solar-apparaten de S10, S16, S17, S20 en S40 als de grote apparaten de S100, S200 en S400 geldt dat ze licht van gewicht zijn en zeer compact doordat het zonnepaneel en de batterij mooi in één kastje zijn geïntegreerd.

Daarnaast zijn ze voorzien zijn van de nieuwste technologie. Dit betekent betrouwbaarheid, een lange levensduur, groot gebruiksgemak en probleemloos stroom op uw afrastering het gehele jaar rond. Voor de Gallagher solarapparaten geldt maar liefst een garantie van 7 jaar. 

Het systeem van de solar-schrikdraadapparaten is simpel. De apparaten werken overdag op het bijgeleverde zonnepaneel en 's nachts op de batterij resp. accu, welke door het zonnepaneel worden opgeladen. Hierdoor wordt de werkingsduur van de batterij en accu tot 100% verlengd.

Nieuw zijn de Koltec en de Gallagher apparaten met solarassist, zoals de B40, de B200 en de HS75.. 

Ook met de nieuwe serie hoogwaardige zonnepanelen kunt u reeds gekochte accu-apparaten voorzien van een zonnpaneel, zodat u op op een milieuvriendelijke wijze de energietoevoer voor schrikdraadapparaten kunt garanderen.

Klik op het product van uw keuze voor meer informatie en de prijs van dit product

15 artikel(en) gevonden in 'Schrikdraadapparaten op zonne energie'

Van hoog naar laag sorteren
15 artikel(en) gevonden in 'Schrikdraadapparaten op zonne energie'

Van hoog naar laag sorteren