Paardenstallen

Veiligheid vindt u in de details zoals in de dikte van het gebruikte hout of kunststof, de afstand en dikte van de spijlen en de hoogte van de trog.
Ieder voorstel en idee om de paardenstallen nog veiliger te maken wordt door onze huisleverancier Großewinkelmann ter harte genomen, zodat u er op kan vertrouwen dat u een uitstekende robuuste stalinrichting en paardenstal aanschaft.

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
197 producten
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
197 producten

Alles voor uw paardenstal

In onze webshop vindt u een breed aanbod van paardenboxen, buitenstallen en schuilstallen. Daarnaast maakt u met o.a. onze voorwanden, tussenwanden en stalramen de paardenstal die bij u past. Stalramen zijn eenvoudig te monteren geven de paardenstal wellicht net even wat extra licht. Niet alleen voor nieuwbouw maar ook voor de renovatie van uw stallen kan u bij Cavalo uw stal samen stellen of een offerte aanvragen. 

Voor het samenstellen van paardenboxen en buitenstallen kunt u rekenen op een goede service bij uw bestelling. Om u op een juiste manier van dienst te kunnen zijn hebben wij uiteraard alle kennis in huis en geven wij u graag advies. De kennis en ervaring die wij in huis hebben, hebben wij te danken aan een agrarische opleiding. Maar ook door het feit dat wij werkzaam zijn geweest bij een internationale groothandel. Hier hebben wij alle nodige contacten opgedaan om uw vandaag de dag uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Bent u op zoek naar een buitenstal?

Dan bent u bij Cavalo aan het juiste adres! Wij bieden buitenstallen aan voor ieder budget, zodat de verschillende paardenstallen voor iedereen bereikbaar zijn.
Daarbij kunt u uiteraard altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit. Heeft u een advies nodig over de verschillende stallen die wij kunnen leveren?

Wij kunnen voor onderstaande gebieden altijd een deskundig advies op maar uitbrengen.

  • Paardenhouderij
  • Veehouderij 
  • Installatiesector 
  • Beregenings 

Advies op maat voor de perfecte paardenstal

Sinds 2012 kunnen wij u met onze webshop 24 uur per dag en 7 dagen in de week van dienst zijn. Wij streven er altijd naar om een breed aanbod van producten te bieden, waarbij u als hobbyist of professionele paardenhouder altijd voldoende keuze zal hebben voor het plaatsen van een bestelling.

Online bestellen kan bovendien erg snel, waarbij u gebruik kunt maken van vele veilige betaalmethodes. Service staat bovenaan Als webshop is het natuurlijk belangrijk dat er een hoogwaardige service geboden wordt.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is het uiteraard mogelijk contact met ons op te nemen. Wilt u meer weten over de paardenstallen of heeft u andere vragen?
Contact opnemen kan telefonisch altijd op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij goed voor u bereikbaar per e-mail en kunt u zo de mogelijkheden voor de inrichting van uw paardenstallen altijd snel met ons bespreken.

Twijfel niet langer en laat vandaag nog weten wat uw wensen zijn. Uw paardenstallen kunnen zo altijd snel worden geleverd tegen de scherpste online prijzen

Lees meer