Paardenstal bouwen

Bij Cavalo.nl stellen we samen met u de perfecte paardenstal samen, waarbij het welzijn van uw dieren altijd voorop staat. We bieden veilige, robuuste stallen van hoge kwaliteit, inclusief op maat gemaakte boxwanden, staldeuren en ramen van onze huisleverancier Großewinkelmann. Onze stallen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van dierwelzijn en bieden uw paarden de comfortabele en veilige omgeving die ze verdienen. Neem contact met ons op om uw perfecte paardenstal te bouwen met Cavalo.nl.

Lees meer
Lees meer

Paardenstal bouwen

Bij Cavalo.nl begrijpen we dat uw paarden het allerbeste verdienen. Daarom denken we graag met u mee en stellen we samen met u de perfecte paardenstal samen. Bij ons staat het welzijn van uw dieren altijd voorop. We bieden veilige, robuuste stallen met een lange levensduur, zodat u en uw paarden jarenlang van uw paardenstal kunnen genieten. Naast standaard paardenboxen bieden we ook op maat gemaakte boxwanden, staldeuren en ramen van onze huisleverancier Großewinkelmann. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw paardenstal volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien voldoen al onze stallen aan de laatste eisen op het gebied van dierwelzijn, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw paarden in een gezonde en veilige omgeving leven.

Paardenboxen
Naast onze budgetvriendelijke standaard paardenboxen, leveren we de perfecte voorwanden en tussenwanden van de Duitse kwaliteits stallenfabrikant Großewinkelmann. Een gezonde leefsfeer en goed doordachte voorzieningen zijn elementair voor het menselijk welzijn. Voor een paardenstal is dat niet anders. Wij zorgen ervoor dat uw dier het comfort krijgt dat het nodig heeft. dat het nodig heeft. Veiligheid heeft absolute prioriteit voor uw paarden.
Voerhekken
Veiligheidsvoerhekken van Growi® zijn de perfecte oplossing voor het veilig voeren van paarden en ponies. Of u nu een opfokstal, groepstal of individuele paardenstal heeft, Growi® veiligheidsvoerhekken bieden de perfecte combinatie van veiligheid, aanpasbaarheid en arbeidsbesparing. Met de individuele aanpassingsmogelijkheden van deze veiligheidsvoerhekken kunt u de afstand tussen de voeropeningen aanpassen aan de grootte van het paard, waardoor het eten in een natuurlijke houding mogelijk wordt gemaakt. Dit zorgt voor een betere spijsvertering en gezondheid van uw paarden. Traditionele voerhekken kunnen gevaarlijk zijn voor paarden die hun hoofd of benen door een opening steken en zo de aangrenzende voederplaats draaien. Dit risico wordt geminimaliseerd door het gebruik van veiligheidsvoerhekken van Growi®. Deze sluiten een tussenruimte af en voorkomen zo letsel. Bovendien zorgen Growi® veiligheidsvoerhekken voor minder voerverlies vergeleken met individueel voeren in een box, wat resulteert in kostenbesparing. Dus waar wacht u nog op? Maak uw paarden en ponies blij met de veiligheidsvoerhekken van Growi® en geniet van de voordelen van veilig en gemakkelijk voeren!
Rubber stalmatten
De BELMONDO® rubberen stalmatten garanderen jarenlang comfort en veiligheid voor paard en ruiter: - verbeterde veiligheid - passende zachtheid ondersteunt het hoefmechanisme en beschermt pezen en gewrichten - warmte-isolerende werking - minder spierziekten, reuma en stijfheid - geluidsisolatie zorgt voor meer rust in de stal - minder stof door minder strooisel - perfecte puzzle-verbinding - stevig, gevulkaniseerd rubber neemt geen vloeistoffen op - goede hygiëne - de matten raken niet doorweekt en nemen geen bacteriën op
Weidetenten
De Growi ronde boog weidetent is een ideale flexibele schuilstal. De eenvoudig en robuust geconstrueerde weidetent kan u in enkele uren opzetten. De basis wordt gevormd door drie of meer panel-hekken waarop eenvoudig een sterke ronde dakconstructie wordt geplaatst. Growi weidetenten zijn eenvoudig te plaatsen kijk maar op de videohandleiding, waarin de plaatsing van een complete weidetent met 4 panels en achterwand wordt uitgelegd

Persoonlijk advies nodig?
Wij helpen u graag met een compleet advies voor de gehele inrichting van uw stal’
Cavalo voor paardenmensen door paardenmensen

 •   Stel uw vraag aan professionals

  Bel ons op 31 (0)113 306399 meer info

 • Uitgebreid assortiment

  voor de hobby- en professionele paardenhouder

 • Meer dan 10 jaar ervaring

  Wij hebben alles wat u nodig heeft!

Alles voor uw paardenstal

In onze webshop vindt u een breed aanbod van paardenboxen, buitenstallen en schuilstallen. Daarnaast maakt u met o.a. onze voorwanden, tussenwanden en stalramen de paardenstal die bij u past. Stalramen zijn eenvoudig te monteren geven de paardenstal wellicht net even wat extra licht. Niet alleen voor nieuwbouw maar ook voor de renovatie van uw stallen kan u bij Cavalo uw stal samen stellen of een offerte aanvragen. 

Voor het samenstellen van paardenboxen en buitenstallen kunt u rekenen op een goede service bij uw bestelling. Om u op een juiste manier van dienst te kunnen zijn hebben wij uiteraard alle kennis in huis en geven wij u graag advies. De kennis en ervaring die wij in huis hebben, hebben wij te danken aan een agrarische opleiding. Maar ook door het feit dat wij werkzaam zijn geweest bij een internationale groothandel. Hier hebben wij alle nodige contacten opgedaan om uw vandaag de dag uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Bent u op zoek naar een buitenstal?

Dan bent u bij Cavalo aan het juiste adres! Wij bieden buitenstallen aan voor ieder budget, zodat de verschillende paardenstallen voor iedereen bereikbaar zijn.
Daarbij kunt u uiteraard altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit. Heeft u een advies nodig over de verschillende stallen die wij kunnen leveren?

Wij kunnen voor onderstaande gebieden altijd een deskundig advies op maar uitbrengen.

 • Paardenhouderij
 • Veehouderij 
 • Installatiesector 
 • Beregenings 

Advies op maat voor de perfecte paardenstal

Sinds 2012 kunnen wij u met onze webshop 24 uur per dag en 7 dagen in de week van dienst zijn. Wij streven er altijd naar om een breed aanbod van producten te bieden, waarbij u als hobbyist of professionele paardenhouder altijd voldoende keuze zal hebben voor het plaatsen van een bestelling.

Online bestellen kan bovendien erg snel, waarbij u gebruik kunt maken van vele veilige betaalmethodes. Service staat bovenaan Als webshop is het natuurlijk belangrijk dat er een hoogwaardige service geboden wordt.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is het uiteraard mogelijk contact met ons op te nemen. Wilt u meer weten over de paardenstallen of heeft u andere vragen?
Contact opnemen kan telefonisch altijd op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij goed voor u bereikbaar per e-mail en kunt u zo de mogelijkheden voor de inrichting van uw paardenstallen altijd snel met ons bespreken.

Twijfel niet langer en laat vandaag nog weten wat uw wensen zijn. Uw paardenstallen kunnen zo altijd snel worden geleverd tegen de scherpste online prijzen

Lees meer