Zadelwagens & tuigwagens

Voor het vervoeren en opbergen van je zadel, hoofstellen en paardentuig zijn onze zadel en tuigwagens een perfecte oplossing. We hebben verschillende uitvoeringen zadelkarren voor ieder type zadel en voor alle types paardentuig.

 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
 1. Kunststof zadeldrager Saddle-Pac
  Kunststof zadeldrager Saddle-Pac
  NIEUW in rood, groen en blauw verkrijgbaar
  Vanaf € 44,90
 2. Zadelwagen Equimatic
  Zadelwagen Equimatic
  vernieuwde en verbeterde uitvoering met luchtbanden achter
  € 369,00
 3. Zadelwagen western Equimatic
  Zadelwagen western Equimatic
  vernieuwde en verbeterde uitvoering met brede luchtbanden achter
  € 369,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

Zadel en tuigwagens voor iedere stal

Voor het vervoeren en opbergen van je zadel zijn onze zadel en tuigwagens een perfecte oplossing. we hebben verschillende uitvoeringen voor ieder type zadel en voor alle types paardentuig.

Met onze zadelkarren neem je in een keer je zadel, hoofdstel mee van zadelkamer naar poetsplaats of box. Zo heb je alles bij de hand en loop je niet meer met je zware zadels te sjouwen. Neem je vaak je zadel mee in de auto dan is onze saddle-pack zadeldrager een praktische oplossing. Deze kunststof zadelhouder ondersteunt het zadel tijdens het vervoer en dienst ook als opbergkastje voor je poetsspullen.

Equimatic zadel- of tuigwagen

De Equimatic zadelwagens zijn robuust en stabiel door de 4 stevige luchtbandjes. Ze zijn uitgerust met een afneembare zadelsteun en 2 handige afneembare opbergvakken. Ook in de onderbak die op de wielen rust kunt u veel spullen kwijt. De Equimatic zadelwagen is er voor western- of universele zadels. De Equimatic tuigwagen is ook voorzien van veel afneembare beugels, 2 kokers voor de zwepen en haken voor de leidsels.

Kies u voor kwaliteit dan adviseren we de Equimatic zadelwagen of tuigwagen.

Kunststof Saddlepac

De Saddlepac zadeldrager is van kunststof, lichtgewicht en door de vorm goed draagbaar. Naast uw zadel kunt u in de binnenbak wat kleine spulletjes kwijt. De zadeldrager is verkrijgbaar in drie kleuren. Ideaal om uw kostbare zadel veilig mee te nemen in de auto.

Lees meer