Opbergrekken en ophanghaken

Met de handige opbergrekken en ophanghaken ruimt u eenvoudig de paardenspullen op. In bijvoorbeeld de opbergbox bergt u gemakkelijk de poetsspullen of supplementen op. Deze is tevens gemakkelijk te monteren in de zadelkamer of paardenbox. De overige haken en wandrekken zijn ideaal om uw kleding aan te hangen of uw laarzen op te zetten

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
11 producten
 1. Ophanghaak voor poetsmateriaal
  € 19,90
 2. NIEUW Houder voor veiligheidshelm
  € 55,90
 3. NIEUW Luxe houder voor halsters
  € 49,90
 4. Kunststof opbergbox
  Kunststof opbergbox
  NIEUW in 3 kleuren
  Vanaf € 17,90
 5. Laarzenhouder voor 3 paar laarzen
  € 32,50
 6. Hoofdstelhouder met 4 haken
  Vanaf € 10,99
 7. Growi stalbox Spinni verzinkt opbergkastje voor aan de boxwand
  Vanaf € 149,00
 8. Growi stalbox opbergkast Spinni kleur dennengroen
  € 179,00
 9. Growi stalbox opbergkast Spinni zwart
  € 179,00
 10. Ophanghaken, set a 5 stuks
  € 9,95
 11. Hoofdstelhanger
  € 4,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
11 producten

Ruim eenvoudig uw paardenspullen op

Cavalo heeft diverse opbergrekken om uw tuig, poetsspullen of andere kleine spullen op te ruimen in de zadelkamer of in de stal. De haken zijn vooral handig om onder andere halsters en teugels op te hangen. Op de opbergrekken kunt u uw poetsspullen, poetsdoos of andere kleine paarden spullen kwijt. Op het laarzenrek kunt u drie paar laarzen kwijt, waardoor ze niet op de grond slingeren en kunnen drogen.

Opbergboxen voor aan de paardenbox

Cavalo heeft ook kleine opbergboxen en kasten die u aan de paardenbox kunt bevestigen. De kunststof paardenbox is er in meerdere kleuren en is geschikt om kleine poetsspullen of bandages op te ruimen.

De luxere Spinni opbergbox heeft een klep van boven, waardoor u stofvrij uw paardenspullen kunt opruimen. Ook heeft de Spinni opbergbox een stang aan de onderzijde voor een deken of sjabrak.

Bij Cavalo vindt u zadel- en dekenrekken, hoofdstelhangers en opberghaken om uw zadelkamer of paardenwagen compleet in te richten.

Lees meer