Concourskasten

Cavalo biedt een compleet assortiment verrijdbare zadelkasten en concourskasten. Naast de degelijke en budgetvriendelijke Basic zadelkasten, verkrijgbaar in twee breedte/diepte maten hebben wij ook twee hippe kunststof zadelkasten in ons assortiment. De vierwielige zadelkasten voor op concours zijn er in diverse maten. Berg de paardenspullen eenvoudig en snel op in een concourskast. 

Bestel uw concourskast gemakkelijk en veilig online op Cavalo.nl. 

 

Lees verder
13 artikel(en) gevonden in 'Concourskasten'

Van hoog naar laag sorteren
13 artikel(en) gevonden in 'Concourskasten'

Van hoog naar laag sorteren

Verrijdbare concourskasten

Onze concourskasten hebben een uitstekende ventilatie, zijn veilig en er is altijd een passende Growi zadelkast voor uw kostbare rijzadels. Ruime keuze uit zadelkasten voor alle soorten zadels. Wij hebben niet alleen Basic zadelkasten en gemonteerde zadelkasten in ons assortiment, maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse verrijdbare concourskasten in metaal en kunststof. Deze verrijdbare concourskasten kenmerken zich door hun degelijkheid, compleetheid en luxe uitstraling. 

Nieuw is de concourskast Accento, een compacte en zeer betaalbare versie die zeer efficient is ingedeeld met een bovenlade voor kleine spullen. Deze concourskast Accento was vanwege het uitgekiende ontwerp en handige indeling genomineerd voor de Horse Product van het jaar 2016 Award   georganiseerd door de uitgever van de Paardenkrant, Bit en Horses.nl.

Naast de degelijke grote Classic en Comfortlinekasten is er het topmodel de Growi Profi concourskast. Deze is zeer compleet, heeft een extra mooie luxe afwerking met onder andere gepoedercoate deuren en een afsluitbaar binnenkastje voor waardevolle spullen.  

Wedstrijdkasten

Naast een basic model wedstrijdkast en de kunststof wedstrijdkasten zijn er ook de grotere en luxere uitvoeringen, zoals de nieuwe Growi Accento, de degelijke grote Growi Classic wedstrijdkast, de grote Growi Comfortline wedstrijdkast o.a. voorzien van laden en het topmodel de luxe wedstrijdkast Growi Profi.

Voor iedere paardenhouder hebben wij een geschikte concourskast in ons assortiment. Bestel uw favoriete kast eenvoudig en veilig bij ons online en berg al uw paardenspullen efficiënt op.