Windbreekgaas

Windbreekgaas is de ideale oplossing voor een diervriendelijk gezond stalklimaat. Het is niet alleen geschikt voor paarden-, koeien en schapenstallen, maar ook voor rijhallen, stapmolens, longeerpistes en open schuren. Het windbreekgaas is geschikt voor alle weersomstandigheden en reduceert de windsnelheid 80 tot 90% en zorgt voor een natuurlijke zachte ventilatie zonder tocht.

Bestel windbreekgaas voor stallen eenvoudig en veilig online op Cavalo.nl.

Lees verder
43 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
43 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Windbreekgaas bestellen

Windbreekgaas is de ideale oplossing voor een diervriendelijk gezond stalklimaat. Het is niet alleen geschikt voor paarden-, koeien en schapenstallen, maar ook voor rijhallen, stapmolens, longeerpistes en open schuren. Het gaas is geschikt voor alle weersomstandigheden en zorgt voor een natuurlijke zachte ventilatie zonder tocht. Door de stallen niet helemaal af te sluiten met dichte deuren maar met windbreekgaas, komt er nog voldoende ventalitie binnen en heeft het een positieve effect op de leefomgeving van de paarden. U vindt in ons assortiment zwart windbreekgaas, groen windbreekgaas en grijs windbreekgaas.

Wij bieden u een breed scala windbreekgaas voor uw gebouwen:

  • Vast geinstalleerd windbreekgaas
  • Verwijderbaar windbreekgaas en spanpanelen
  • Schuifsystemen met kabels of rails
  • Rolgordijnen en poorten.

Daarbij vindt u bij Cavalo ook alle nodige accessoires en onderdelen voor een degelijke montage van het windbreekgaas in elke situatie. 

Windbreekgaas op maat

Windbreekgaas op maat maken doet u eventueel eenvoudig zelf. U koopt vast geïnstalleerd windbreekgaas op rol per 10 of 50 meter. Snijdt het windbreekgaas op maat en monteer bijvoorbeeld met een aluminum klemprofiel of een kabelhaak. Het montagemateriaal om het gaas te monteren zijn er diverse soorten en formaten. De windbreekgaas met spanpanelen , windbreekgaas schuifsystemen en windbreekgaas rolgordijnen worden op maat gemaakt en dekt open stallen, kapschuren en stapmolens. Voor iedere stal hebben wij bijpassende windbreekgaas.

Advies nodig?

Heeft u behoefte aan advies over windbreekgaas voor stallen? Neem dan gerust contact met ons op.