Windbreekgaas op rol

Vast te installeren windbreekgaas is een goedkope, eenvoudige oplossing voor het winddicht maken van uw gebouw met behoud van een gezonde diervriendelijke ventilatie. 

We leveren windbreekgaas op rol in HDPE en in PVC gecoat polyester weefsel. Het gunstig geprijsde economy line windbreekgaas leveren we slechts op standaard rollengtes van 10 of 50 m.  Onze pro Line series leveren we zowel op standaard rollengtes als per strekkende meter. 

Uiteraard leveren wij ook alle het benodigde montagemateriaal zoals kabelbundelbandjes (voor de montage van economy line windbreekgaas op hekwerken) en aluminium klemprofielen voor de montage tegen kozijn, gording of muur.   

Lees verder
9 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas op rol'

Van hoog naar laag sorteren
9 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas op rol'

Van hoog naar laag sorteren

Windbreekgaas in diverse kleuren

Windbreekgaas is voor meerdere doeleinden in te zetten. Het biedt niet alleen bescherming tegen wind, maar ook tegen de zon. Het windbreekgaas wordt op rol per 10 of per 50 meter verkocht. U kunt in onze shop onder andere zwart windbreekgaas, groen windbreekgaas en grijs windbreekgaas vinden. Het windbreekgaas voor stallen zorgt voor frisse lucht, een droge stal, natuurlijk licht en daardoor ook voor een goede gezondheid en hygiëne van de paarden. 

Windbreekgaas monteren

Bij de 1 en 2 meter breedtes economy line HDPE windbreekgaas worden de boven- en onderzijde voorzien van knoopsgaten. U kunt hiermee het windbreekgaas met kabelbinders makkelijk op eeh hekwerk of spandraad bevestigen. 
Ook een simpele manier van bevestiging is het gaas op te spannen met behulp van op de constructie geschroefde houten latten of maak gebruik van onze aluminium klemprofielen die u vast op de constructie kan bevestigen. Alle manier van bevestiging vindt u onder montagemateriaal windbreekgaas.

windbreekgaas montage met lattenmontage met aluminium spanprofiel