Windbreekgaas op rol

Vast geïnstalleerd windbreekgaas is een goedkope, eenvoudige oplossing voor het winddicht maken van uw gebouw met behoud van een gezonde diervriendelijke ventilatie. Gebruik windbreekgaas voor stallen om de ruimte winddicht te maken, maar toch zal er voldoende ventilatie. Dit zorgt voor een gezonde en verantwoorde leefomgeving van de paarden. Daarnaast is het windbreekgaas UV-gestabiliseerd en moeilijk ontvlambaar. 

Bestel vast geïnstalleerd windbreekgaas gemakkelijk en veilig online op Cavalo.nl. 

Lees verder
11 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas op rol'

Van hoog naar laag sorteren
11 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas op rol'

Van hoog naar laag sorteren

Windbreekgaas in diverse kleuren

Windbreekgaas is voor meerdere doeleinden in te zetten. Het biedt niet alleen bescherming tegen wind, maar ook tegen de zon. Het windbreekgaas wordt op rol per 10 of per 50 meter verkocht. U kunt in onze shop onder andere zwart windbreekgaas, groen windbreekgaas en grijs windbreekgaas vinden. Het windbreekgaas voor stallen zorgt voor frisse lucht, een droge stal, natuurlijk licht en daardoor ook voor een goede gezondheid en hygiëne van de paarden. 

Windbreekgaas monteren

Bij de 1 en 2 meter breedtes worden de boven- en onderzijde voorzien van knoopsgaten. U kunt hiermee het windbreekgaas met kabelbinders of spanschroeven makkelijk bevestigen. Ook een simpele manier van bevestiging is het gaas op te spannen met behulp van op de constructie geschroefde houten latten of maak gebruik van onze aluminium klemprofielen die u vast op de constructie kan bevestigen. Alle manier van bevestiging vindt u onder montagemateriaal windbreekgaas.