Slowfeeder hooinetten

Cavalo slowfeeder hooinetten zorgen er voor dat uw paard minder snel het hooi of kuivoer op eet. Het speciale knooploze PP weefsel is sterk, maar zacht voor de paardenmond.
We leveren onze dikke hooizakken in verschillende groottes met een maaswijdte van 4 x 4 cm. Onze vierkante hooinetten en voederrantsoennetten zijn te gebruiken voor in een hooikist of hooiruif. Deze hooinetten leveren we in diverse maaswijdtes en afmetingen.

Lees verder
27 artikel(en) gevonden in 'Slowfeeder hooinetten'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
27 artikel(en) gevonden in 'Slowfeeder hooinetten'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Slowfeeder hooinetten voor paarden

Slowfeeder hooinetten zijn ideaal voor uw paard. U doet eenvoudig het ruwvoer in de hooinet en uw paard kunt genieten. Door het ruwvoer in een hooinet te doen, zorgt u ervoor dat het hooi of voer niet op de grond ligt. Zo gaat u niet alleen voedselverspilling tegen, maar uw paard zal zich ook minder snel vervelen. Paarden moeten meer moeite doen om het hooi of kuilvoer uit hun hooinet te krijgen. Zo zorgen de slowfeeder hooinetten voor een vertraging in de voersnelheid en heeft dit een positieve werking op de vertering. De hooinetten zijn in verschillende maaswijdte en uitvoeringen te verkrijgen. Het speciale sterke en zachte materiaal waarvan de hooinetten worden gemaakt zijn verantwoord en veilig voor de paardenmond.

Hooizakken

Een hooizak ziet er eigenlijk uit als een grote tas. Ze hebben twee openingen. De hooizak heeft een opening waar het paard hooi uit kan eten en er is een gat waar u eenvoudig het hooi in kunt bijvullen. De hooizak is vierkant en is gemaakt van zacht en sterk PP net. Voorkom voedselverspilling en zorg voor een betere spijsvertering van het paard door een hooizak aan te schaffen. Uitstekend te gebruiken voor in de stal, tijdens concoursen of transport. U kunt de hooizak voor paarden overal ophangen en gebruiken. Veilig in gebruik en zeer zuinig met hooi. 

Het gebruik van slowfeeder hooinetten of hooizakken

U kunt de hooinetten of hooizakken voor paarden op verschillende wijze gebruiken. 

  • De slowfeeder hooinetten kunnen zowel in de stal als buiten de stal worden opgehangen. Hang de hooinetten buiten bijvoorbeeld aan een boom of een paal. 
  • De hooinetten zijn voorzien van lussen, waardoor je het slowfeeder net gemakkelijk met haken kunt ophangen.
  • Hang het slowfeeder net slechts aan één touw op. Dit zorgt ervoor dat de hooinet kan bewegen en uw paard meer moeite moet doen om er hooi uit te kunnen halen. 
  • Hang het slowfeeder net ongeveer 70 cm. van de grond af.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig over de beste slowfeeder voor uw paard en stal? Neem gerust contact met ons op.