Slowfeeder hooiruiven

Bij Cavalo vindt u breed assortiment aan hooiruiven. Hooiruiven verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten. Bevestig de hooiruif aan de muur, balk of zet de hooiruif in de wei neer. U bespaart hooi en de paarden zullen langzamer eten. Dit heeft tevens een positieve werking op de spijsvertering van paarden. Met een geschikte hooiruif heeft u controle over de hoeveelheid hooi die u voert. 

Bekijk ons assortiment en bestel uw hooiruif eenvoudig en veilig op Cavalo.nl.

Lees verder
13 artikel(en) gevonden in 'Slowfeeder hooiruiven'

Van hoog naar laag sorteren
13 artikel(en) gevonden in 'Slowfeeder hooiruiven'

Van hoog naar laag sorteren

Hooiruif voor paarden

Een hooiruif is een perfecte slowfeeder voor in de stal of wei. U kunt hooiruiven makkelijk vullen met hooi. Ze zorgen voor een betere vertering voor de paarden en de paarden zullen minder stress voelen. In een natuurlijk houding eten ze ontspannen het voer uit de slowfeeder. In ons assortiment vindt u hooiruiven gemaakt van vuurverzinkt metaal of kunststof in diverse soorten en formaten. Weinig voerverlies is een groot voordeel van een hooiruif. De paarden zullen genieten van schoon en vers voer en daarnaast zullen zij niet de mogelijkheid krijgen om het hooi te vertrappen. 

Het gebruik van een hooiruif

Een paarden hooiruif kunt u op verschillende manieren gebruiken. Wij hebben in ons assortiment hooiruiven voor in de stal, maar wij hebben ook een staande hooiruif voor in de weide. De hooiruif voor in de weide zijn ideaal voor kleine groepen paarden. U zet de hooiruif in de weide neer, vult deze met hooi en de paarden kunnen genieten van hun voer. De voerbakken en hooiruiven voor in de stal zijn voorzien van een hooinet of rantsoenraster. Eenvoudig te bevestigen aan de muur en de paarden kunnen zonder stress het voer opnemen.